Biografie

Wie is DJ Trenza’Kiz (biografie)?

DJ Trenza’Kiz is de artiestennaam van Samina Guman. Een jonge vrouw uit Amsterdam. Ze heeft altijd passie gehad voor muziek. Nu heeft ze besloten om haar passie over te brengen naar het echte werk.

Samina begon sinds november 2015 met het leren van mixen. In de eerste 2 weken had ze het al heel snel opgegeven. Echter besloot ze het nog een kans te geven. Ze begon met het bekijken van youtube filmpjes en daar leerde zij van. En ja hoor, na een lange vermoeiende leerproces kon ze het eindelijk.

Ze nam alle kansen om mee te lopen met andere (grote en kleine) DJ’s, dit om van de sfeer te kunnen proeven. Dit is haar goed bevallen.

De naam Trenza’Kiz bestaat niet zo heel lang. Eerst ging Samina door het leven als DJ Samina, lekker kort en haar echte naam. Ze vond dit niet pakkend genoeg en zocht naar een aantal woorden die bij haar paste. Ze kwam op Trenza’Kiz, een naam die perfect bij haar past. Waarom dit zo is, mag worden gevraagd op de boeking!

Wat draait DJ Trenza’Kiz?

DJ Trenza’Kiz heeft verschillende variërende muziek stijlen. Ze is van alle markten thuis. Ze draait van Nederlands tot Hindoestaans. Van Hindoestaans tot Spaans, van Spaans tot aan de Top 40 en ga zo maar door. Vaak komt er ook Turks en Marokkaans bij kijken. Verschillende muziekstijlen: House, Bachata, Rap, R&B, Hip-hop, Rap, Trap, Bollywood, Bhaitak, Chutney, Club, Nederpop en nog veel meer.

Wilt u meer te weten komen over haar, dan kunt u gerust een kijkje nemen op haar Facebookpagina en natuurlijk haar instagram. Vergeet haar niet te volgen. DJ Trenza’Kiz is ook te vinden op Youtube, waar ze (bijna) alle gelegenheden en evenementen op laat zien. Zo is er altijd een impressie over hoe het er aan toe gaat op een gezellige avond. 

Mochten er eventuele vragen en/of opmerkingen zijn, dan kunt u het contact formulier invullen.